More Than Dust

“You make beautiful things, you make beautiful things out of dust.” – Beautiful Things by Gungor

Today (Oct 1st 2015 on original writing) I thought “is it possible that I am a beatuiful thing?” In my heart, I believe I shouldn’t think like that. But why? Why could I not also be a piece of the world that God has created?

Because I believe I haven’t much, or actually value. I am a machine. Either I do as I should or I fail. There shouldn’t be, in my life a reward.

But I believe in love, and I believe that I am a child of God, along with everyone else. I am in conflict with myself – to be good I must do as my faith tells me to, but broken pieces of me think that is bad. I must be different and uncommon.

I’m stupid though, and I think it’s dumb. How can I be different? I think I must listen to my friends. See myself as they see me, or see myself as I see them. What does God want from me? This is also important. Now that I am here, in a new city, what shall I do for my Lord. So many questions, so little answers.

“Du skaper vakre ting, du skaper skaper vakre ting fra støvet” – Beautiful Things by Gungor

I dag (Oct 1. 2015 når skrive jeg dette) jeg tenkte, er det mulig at jeg er vakre ting? I hjerte mi, jeg tro jeg må ikke tenk som dette. Men hvorfor? Hvorfor kan jeg ikke også bli en del av verden om Gud hadde skapt?

Fordi jeg tro jeg har ikke mye, nei… ingen “value.” jeg er en  maskiner. Jeg enten fullført hva jeg burde, eller jeg feil. Der skulle ikke bli, i dette livet min, en “reward.”

Men jeg tro i kjærlighet, og jeg tro jeg er gudsbarna sammen med alle mennesker. Jeg er i konflikt med meg selv – å bli god jeg må gjør som mine tro fortelle meg til. Men brutt deler av meg selv tenkt om det er dårlig. Jeg må være forskjellig og uvanlig.

Jeg er dum. Å tror dette er dum. Hvordan kan jeg bli forskjellig? Jeg synes jeg må lytte til vennene mine. Se meg som de se meg, eller se meg som jeg se dem. Hva vil Gud fra meg? Det er også viktig. Nå om jeg her, i en nye by, hva skal jeg gjør for herren mine? Så mange spørsmål, så litte svarer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *